Tüm Duyurular Üniversite dışı duyurular Etkinlik duyuruları Üniversite dışı etkinlik duyuruları Birimlere göre duyurular
Duyuru Göndermek için Mobil telefonunuzda QRCode okutunuz!

DUYURU PANOSU - EgeDuyuru
Etkinliğin Adi Konu Düzenlenme Tarihi Düzenlenme Yeri Gönderen Birim
Genel 5746 sayılı Araştırma ve Geliştirme Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında 26 Ocak 2017 Ege Üniversitesi Rektörlük-Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

5746 sayılı Araştırma ve Geliştirme Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun çerçevesinde Ar -Ge ve Tasarım Merkezlerinin izleme, değerlendirme ve denetim süreçlerinde komisyon üyesi  / izleyici olarak üniversiteniz bünyesindeki akademisyenler görevlendirilmektedir. Bu görevlendirme ile ilgili tüm iş ve işlemlerin Bakanlığımız agtm.sanayi.gov.tr adresindeki "Online İşlemler" menüsünden elektronik imza ile gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Ar- Ge ve Tasarım Merkezleri ile ilgili tüm süreçlerdeki görevlendirmeler için bireysel olarak "elektronik imza cihazı" na sahip olma zorunluluğu gerekmektedir.

Doç. Dr. İlker Murat AR

Bakan a.

Genel Müdür V.

[ Tüm Duyurular >>> ] [ Etkinliklere Göre Duyurular >>> ] [ Birimlere Göre Duyurular >>> ] [ Ege Ana Sayfa ]