EÜ SOSYAL TESİSLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ANAOKULU VE KREŞ

KAYIT DUYURUSU

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Anaokulu ve Rektörlük Kreşi' ne 2018-2019 eğitim- öğretim döneminde kayıt yaptırmaya hak kazanan çocuklar ile ilgili asil liste aşağıdaki linkte yer almaktadır.

Asıl liste için lütfen tıklayınız:

Tıp Fakültesi Anaokulu ve Rektörlük Kreş'i için kesin kayıt işlemleri 1 Ağustos – 17 Ağustos 2018 tarihleri arasında Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sosyal Tesisler Şube Müdürlüğü'nde yapılacak olup gerekli belgeler aşağıda belirtilmiştir.

KESİN KAYIT TARİHİ

01.08.2018-17.08.2018

DÖNEM BAŞLANGIÇ TARİHİ

17.09.2018