EÜ SOSYAL TESSLER UBE MÜDÜRLÜÜ ANAOKULU VE KRE

KAYIT DUYURUSU

Ege Üniversitesi Tp Fakültesi Anaokulu ve Rektörlük Krei' ne 2018-2019 eitim- öretim döneminde kayt yaptrmaya hak kazanan çocuklar ile ilgili asil liste aadaki linkte yer almaktadr.

Asl liste için lütfen tklaynz:

Tp Fakültesi Anaokulu ve Rektörlük Kre'i için kesin kayt ilemleri 1 Austos – 17 Austos 2018 tarihleri arasnda Salk Kültür ve Spor Daire Bakanl Sosyal Tesisler ube Müdürlüü'nde yaplacak olup gerekli belgeler aada belirtilmitir.

KESN KAYIT TARH

01.08.2018-17.08.2018

DÖNEM BALANGIÇ TARH

17.09.2018