Sevgili öğrencilerimiz,

10-14 Ağustos tarihlerinde gerçekleştireceğimiz oryantasyon sunumlarına aşağıdaki linke tıklayıp misafir kullanıcı olarak giriş yapmanız yeterli olacaktır. Tarayıcı olarak “Google Chrome”u kullanmanızı tavsiye ederiz ancak tarayıcı üzerinden giriş yapamamanız halinde lütfen Adobe Connect uygulamasını indirip programı kurarak giriş yapınız.

Giriş yaparken kullanıcı adınızı lütfen ad-soyad ve gidilecek ülke şeklinde (Örnek: Lale Aka/Almanya) belirtmeyi unutmayınız. SUNUMLARA TÜM ASİL ÖĞRENCİLERİMİZ İLE HAREKETLİLİKTEN HİBESİZ OLARAK YARARLANMAYI DÜŞÜNEN ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMI ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR.

Oryantasyon linki: sanalsinif.ege.edu.tr/erasmus

Sanal Sınıflara 100’den fazla kişinin katılması mümkün olmayacaktır. Bu nedenle sizin ülkeniz için yapılacak sunuma katılamamanız durumunda, lütfen başka bir Erasmus uzmanının sunumuna mutlaka katılınız. Sunumlarımız kaydedilecek olup daha sonra web sayfamızda paylaşılacaktır.

ÖNEMLİ DUYURU: Almanya için düzenlenecek sunum 14 Ağustos Cuma günü yerine 13 Ağustos Perşembe günü yapılacaktır.

Güncel oryantasyon programı için tıklayınız.

egeduyuru@mail.ege.edu.tr
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Tel: 3314