| 21 Kasım 2019 Tarihine ait GÜNLÜK DUYURULAR | 
|---|
         | Konu | Etkinliğin Adı | Giriş Tarihi | Düzenlenme Yeri | Gönderen Birim | Görüntüle | 

| 7th International Congress on Innovative Aspects for Leather Industry | Konferans/Kongre/Sempozyum | 2023-09-26 | İzmir | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| EÜGSK Basketbol Takımı Müsabakaları | Spor | 2020-03-13 | EÜ Büyük Spor Salonu | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| In Vitro Tekniklerden In Vivo Uygulamalara:  Hayvan Hücre Kültürü ve Doku Mühendisliği Çalışmaları ve Fonksiyonel Biyomalzemeler Kursu | Kurs | 2020-01-21 | EÜ Merkezi Araştırma Test ve Analiz Laboratuvarı UAM (EGEMATAL) | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| ÇEVMER Perşembe Seminerleri | Seminer/Söyleşi | 2019-11-26 | EÜ ÇEVMER Seminer Salonu | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| EÜ Çeşme Turizm Fakültesi Dekanlığı 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı | Genel | 2019-11-23 | EÜ Çeşme Turizm Fakültesi | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| EÜ Eğitim Fakültesi Dekanlığı 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı | Genel | 2019-11-23 | EÜ Eğitim Fakültesi | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| EÜ Fen Fakültesi Dekanlığı 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı | Genel | 2019-11-23 | EÜ Fen Fakültesi | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| EÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı | Genel | 2019-11-23 | EÜ Mühendislik Fakültesi | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| EÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı | Genel | 2019-11-23 | EÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| EÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı | Genel | 2019-11-23 | EÜ Spor Bilimleri Fakültesi | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| EÜ Su Ürünleri Fakültesi Dekanlığı 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı | Genel | 2019-11-23 | EÜ Su Ürünleri Fakültesi | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| EÜ Tıp Fakültesi Dekanlığı 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı | Genel | 2019-11-23 | EÜ Tıp Fakültesi | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| EÜ Madde Bağımlılığı, Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı | Genel | 2019-11-23 | EÜ Madde Bağımlılığı, Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsü | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| EÜ Nükleer Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı | Genel | 2019-11-23 | EÜ Nükleer Bilimler Enstitüsü | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| EÜ Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı | Genel | 2019-11-23 | EÜ Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| EÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı | Genel | 2019-11-23 | EÜ Yabancı Diller Yüksekokulu | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| EÜ Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı | Genel | 2019-11-23 | EÜ Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| EÜ Bergama Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı | Genel | 2019-11-23 | EÜ Bergama Meslek Yüksekokulu | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| EÜ Ege Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı | Genel | 2019-11-23 | EÜ Ege Meslek Yüksekokulu | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| EÜ Emel Akın Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı | Genel | 2019-11-23 | EÜ Emel Akın Meslek Yüksekokulu | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| EÜ Tire Kutsan Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı | Genel | 2019-11-23 | EÜ Tire Kutsan Meslek Yüksekokulu | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| EÜ Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı | Genel | 2019-11-23 | EÜ Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| EÜ Hastanesi Başhekimliği 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı | Genel | 2019-11-23 | EÜ Hastanesi Başhekimliği | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| EÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı | Genel | 2019-11-23 | EÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| EÜ Ödemiş Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı | Genel | 2019-11-23 | EÜ Ödemiş Meslek Yüksekokulu | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| Kariyer Yolculuğu | Seminer/Söyleşi | 2019-11-21 | EÜ ÇEVMER Seminer Salonu | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| 22 Kasım 2019, Cuma günü gerçekleştirilecek etkinlikler | Genel | 2019-11-21 | Ege Üniversitesi | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| 21. Yüzyılda Öğretmenlik Mesleği | Konferans/Kongre/Sempozyum | 2019-11-21 | EÜ Eğitim Fakültesi Kültür Salonu | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| 8. EgeArt Miniprint Çalıştayı | Panel/Çalıştay | 2019-11-21 | EÜ Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Özgünbaskı Atölyesi | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| Ege Üniversitesi GSK  - Başkent Yenişehir | Spor | 2019-11-20 | EÜ Büyük Spor Salonu | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| Sektör Günleri-3: Makina | Genel | 2019-11-18 | EÜ EBİLTEM-TTO Konferans Salonu | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| Sürdürülebilir Çevre Sağlığı için Bitki Koruma Ürünlerinin Ruhsatlandırılmasında Alınan Önlemler | Seminer/Söyleşi | 2019-11-18 | EÜ ÇEVMER Seminer Salonu | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Günü Paneli | Panel/Çalıştay | 2019-11-15 | Muhittin Erel Amfisi | Meslek Yüksek Okulları-Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu |  | 

| Üniversitemizde ''2019 Prof.Dr. Fuat SEZGİN Yılı'' Etkinlikleri | Genel | 2019-11-14 | Ege Üniversitesi | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| Uluslararası Akademik Dergilerde Yayın Yapmak: Adım Adım Bir Rehber | Eğitim | 2019-11-14 | EÜ Edebiyat Fakültesi Nuri Bilgin Konferans Salonu | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| Bir Günlük Radyasyondan Korunma Kursu | Kurs | 2019-11-13 | EÜ Nükleer Bilimler Enstitüsü | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| Radyasyon Ölçümü ve Radyasyondan Korunma Kursu | Kurs | 2019-11-11 | EÜ Nükleer Bilimler Enstitüsü | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| Translasyonel Tıp - Fırsatlar | Seminer/Söyleşi | 2019-11-08 | 21 Kasım 2019 Perşembe 13.00-14.00- Biyomühendislik Konferans Salonu | Mühendislik Fakültesi-Biyomühendislik |  | 

| III. Deneysel Çalışmalarda Görüntüleme Yöntemleri Çalıştayı | Panel/Çalıştay | 2019-11-07 | EÜ Nükleer Bilimler Enstitüsü Konferans Salonu | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| Benim Evrenim  Resim Sergisi  Günay KAZÇİN | Sergi/Sinema | 2019-11-07 | EÜ Prof.Dr. Yusuf Vardar -MÖTBE-Kültür Merkezi | Rektörlük-Bilgi İşlem Daire Başkanlığı |  | 

| Bireysel Kariyer Danışmanlığı | Eğitim | 2019-11-05 | Ege Üniversitesi | Rektörlük-Bilgi İşlem Daire Başkanlığı |  | 

| Kariyerime İlk Adımlarım | Eğitim | 2019-11-05 | Ege Üniversitesi | Rektörlük-Bilgi İşlem Daire Başkanlığı |  | 

| EGEÇEM Sonbahar Okulu (07-18 yaş arasındaki çocuklar için) | Eğitim | 2019-10-25 | EÜ Eğitim Fakültesi Derslikleri | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| EÜ Gözlemevi Çocuk Eğitim Kampı | Eğitim | 2019-10-25 | EÜ Gözlemevi (Kurudağ Mevkii) | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| EÜGSK Futbol Takımı Müsabakaları | Spor | 2019-10-25 | Ege Üniversitesi | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| EÜ. Tıp Fakültesi hastane önü çevre düzenleme projesi | Genel | 2019-10-10 | Ege Üniversitesi Yapı İşleri Daire Başkanlığı | Rektörlük-Bilgi İşlem Daire Başkanlığı |  | 

| Kalite Sistemeleri (GMP, GLP, ISO9001, ISO17025) Sertifikasyon Eğitimi | Eğitim | 2019-10-09 | Ege Üniversitesi, Biyomühendislik Bölümü, Konferans Salonu | Mühendislik Fakültesi-Biyomühendislik |  | 

| 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YKS MİLLİ SPORCU KESİN KAYIT İŞLEMLERİ | Acil Duyurular | 2019-10-07 | Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı | Rektörlük-Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı |  | 

| 2018-2019 DÖNEMİ  ERASMUS+ PERSONEL DERS VERME HAREKETLİLİĞİ  BAŞVURU İLANI | Acil Duyurular | 2019-09-17 | Ululararası İlişkiler Koordinatörlüğü | Koordinatörlükler-Uluslararasi İlişkiler Koordinatörlüğü |  | 

| 2019/2020 ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU İLANI | Acil Duyurular | 2019-09-17 | Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü | Koordinatörlükler-Uluslararasi İlişkiler Koordinatörlüğü |  | 

| 2018-2019 DÖNEMİ  ERASMUS+ PERSONEL EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ  BAŞVURU İLANI | Acil Duyurular | 2019-09-17 | Ululararası İlişkiler Koordinatörlüğü | Koordinatörlükler-Uluslararasi İlişkiler Koordinatörlüğü |  | 

| Fidan Dikim Kampanyası | Genel | 2019-09-16 | Ege Üniversitesi | Rektörlük-Bilgi İşlem Daire Başkanlığı |  | 

| 2019-2020 ERASMUS+ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ SEÇİM SONUÇ LİSTESİ | Acil Duyurular | 2019-09-09 | Ululararası İlişkiler Koordinatörlüğü | Koordinatörlükler-Uluslararasi İlişkiler Koordinatörlüğü |  | 

| 2018/2019 ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ SEÇİM SONUÇ LİSTESİ | Acil Duyurular | 2019-09-03 | Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü | Koordinatörlükler-Uluslararasi İlişkiler Koordinatörlüğü |  | 

| 2019-2020 ERASMUS+ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ BAŞVURULARI | Acil Duyurular | 2019-09-03 | Ululararası İlişkiler Koordinatörlüğü | Koordinatörlükler-Uluslararasi İlişkiler Koordinatörlüğü |  | 

| ERASMUS, FARABİ VE MEVLANA PROGRAMLARININ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜNCE YÜRÜTÜLMESİ | Acil Duyurular | 2019-09-03 | Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı | Rektörlük-Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı |  | 

| ANAHTAR KELİME HAVUZU | 
| kalite, sistemeleri, GMP, GLP, ISO9001, ISO17025, sertifikasyon, eğitimi |