Toggle navigation Detaylı Arama Tüm Duyurular Birimlere Göre Duyurular Üniversite Dışı Duyurular Duyuru Göndermek için [- Birim Seçiniz -] Birgivi İslami İlimler FakültesiDiş Hekimliği FakültesiEczacılık FakültesiEdebiyat FakültesiEge Üniversitesi Hastanesi BaşhekimliğiEğitim FakültesiEnstitülerFen FakültesiGüzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık FakültesiHemşirelik Fakültesiİktisadi ve İdari Bilimler Fakültesiİletişim FakültesiKoordinatörlüklerMeslek Yüksek OkullarıMühendislik FakültesiÖğrenci TopluluklarıRektörlüğe Bağlı BölümlerRektörlükSağlık Bilimleri FakültesiSosyal Bilimler EnstitüsüSpor Bilimleri FakültesiSu Ürünleri FakültesiTıp FakültesiUygulama ve Araştırma MerkezleriYüksek OkullarZiraat Fakültesi
ETKİNLİK TAKVİMİ Etkinlik Filtreleme Tüm Etkinlikler Genel Seminer/Söyleşi Konferans/Kongre/Sempozyum Spor Toplantı/Kurultay Kurs Panel/Çalıştay Sergi/Sinema Tiyatro/Konser Tören Eğitim Sosyal Sorumluk Ege Duyuru ETKİNLİK TAKVİMİ 25 Ekim 2021 - 31 Ekim 2021 Gün Hafta Ay Bugün 3 etkinlik Hafta görünümü 25 PazartesiEkim 2 etkinlik 00:00 başlangıçEÜ CUMHURİYET VE ATATÜRK GÜNLERİ (25 Ekim - 12 Kasım 2021) Ege ÜniversitesiGenel00:00 başlangıçKonferans: 17th International Conference on Network and Service Management İzmirKonferans/Kongre/Sempozyum 26 SalıEkim 3 etkinlik Tüm günEÜ CUMHURİYET VE ATATÜRK GÜNLERİ (25 Ekim - 12 Kasım 2021) Ege ÜniversitesiGenelTüm günKonferans: 17th International Conference on Network and Service Management İzmirKonferans/Kongre/Sempozyum12:00 - 13:00Pandemi Döneminde Evde Çocuk Oyunları Proje Sergisi (26 Ekim 2021) EÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Karşıyaka Suat Cemile Balcıoğlu YerleşkesiSergi/Sinema 27 ÇarşambaEkim 2 etkinlik Tüm günEÜ CUMHURİYET VE ATATÜRK GÜNLERİ (25 Ekim - 12 Kasım 2021) Ege ÜniversitesiGenelTüm günKonferans: 17th International Conference on Network and Service Management İzmirKonferans/Kongre/Sempozyum 28 PerşembeEkim 2 etkinlik Tüm günEÜ CUMHURİYET VE ATATÜRK GÜNLERİ (25 Ekim - 12 Kasım 2021) Ege ÜniversitesiGenelTüm günKonferans: 17th International Conference on Network and Service Management İzmirKonferans/Kongre/Sempozyum 29 CumaEkim 2 etkinlik Tüm günEÜ CUMHURİYET VE ATATÜRK GÜNLERİ (25 Ekim - 12 Kasım 2021) Ege ÜniversitesiGenel00:00 bitişKonferans: 17th International Conference on Network and Service Management İzmirKonferans/Kongre/Sempozyum 30 CumartesiEkim 1 etkinlik Tüm günEÜ CUMHURİYET VE ATATÜRK GÜNLERİ (25 Ekim - 12 Kasım 2021) Ege ÜniversitesiGenel 31 PazarEkim 1 etkinlik Tüm günEÜ CUMHURİYET VE ATATÜRK GÜNLERİ (25 Ekim - 12 Kasım 2021) Ege ÜniversitesiGenel × Duyuru Görüntüleme
25 PazartesiEkim 2 etkinlik 00:00 başlangıçEÜ CUMHURİYET VE ATATÜRK GÜNLERİ (25 Ekim - 12 Kasım 2021) Ege ÜniversitesiGenel00:00 başlangıçKonferans: 17th International Conference on Network and Service Management İzmirKonferans/Kongre/Sempozyum
26 SalıEkim 3 etkinlik Tüm günEÜ CUMHURİYET VE ATATÜRK GÜNLERİ (25 Ekim - 12 Kasım 2021) Ege ÜniversitesiGenelTüm günKonferans: 17th International Conference on Network and Service Management İzmirKonferans/Kongre/Sempozyum12:00 - 13:00Pandemi Döneminde Evde Çocuk Oyunları Proje Sergisi (26 Ekim 2021) EÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Karşıyaka Suat Cemile Balcıoğlu YerleşkesiSergi/Sinema
27 ÇarşambaEkim 2 etkinlik Tüm günEÜ CUMHURİYET VE ATATÜRK GÜNLERİ (25 Ekim - 12 Kasım 2021) Ege ÜniversitesiGenelTüm günKonferans: 17th International Conference on Network and Service Management İzmirKonferans/Kongre/Sempozyum
28 PerşembeEkim 2 etkinlik Tüm günEÜ CUMHURİYET VE ATATÜRK GÜNLERİ (25 Ekim - 12 Kasım 2021) Ege ÜniversitesiGenelTüm günKonferans: 17th International Conference on Network and Service Management İzmirKonferans/Kongre/Sempozyum
29 CumaEkim 2 etkinlik Tüm günEÜ CUMHURİYET VE ATATÜRK GÜNLERİ (25 Ekim - 12 Kasım 2021) Ege ÜniversitesiGenel00:00 bitişKonferans: 17th International Conference on Network and Service Management İzmirKonferans/Kongre/Sempozyum
30 CumartesiEkim 1 etkinlik Tüm günEÜ CUMHURİYET VE ATATÜRK GÜNLERİ (25 Ekim - 12 Kasım 2021) Ege ÜniversitesiGenel
31 PazarEkim 1 etkinlik Tüm günEÜ CUMHURİYET VE ATATÜRK GÜNLERİ (25 Ekim - 12 Kasım 2021) Ege ÜniversitesiGenel