Toggle navigation Detaylı Arama Tüm Duyurular Birimlere Göre Duyurular Üniversite Dışı Duyurular Duyuru Göndermek için [- Birim Seçiniz -] Birgivi İslami İlimler FakültesiDiş Hekimliği FakültesiEczacılık FakültesiEdebiyat FakültesiEge Üniversitesi Hastanesi BaşhekimliğiEğitim FakültesiEnstitülerFen FakültesiGüzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık FakültesiHemşirelik Fakültesiİktisadi ve İdari Bilimler Fakültesiİletişim FakültesiKoordinatörlüklerMeslek Yüksek OkullarıMühendislik FakültesiÖğrenci TopluluklarıRektörlüğe Bağlı BölümlerRektörlükSağlık Bilimleri FakültesiSosyal Bilimler EnstitüsüSpor Bilimleri FakültesiSu Ürünleri FakültesiTıp FakültesiUygulama ve Araştırma MerkezleriYüksek OkullarZiraat Fakültesi
ETKİNLİK TAKVİMİ Etkinlik Filtreleme Tüm Etkinlikler Genel Seminer/Söyleşi Konferans/Kongre/Sempozyum Spor Toplantı/Kurultay Kurs Panel/Çalıştay Sergi/Sinema Tiyatro/Konser Tören Eğitim Sosyal Sorumluk Ege Duyuru ETKİNLİK TAKVİMİ 4 Kasım 2019 - 10 Kasım 2019 Gün Hafta Ay Bugün 19 etkinlik Hafta görünümü 4 PazartesiKasım 4 etkinlik Tüm günEÜ Cumhuriyet ve Atatürk Günleri / 24 Ekim - 12 Kasım 2019 Ege ÜniversitesiGenelTüm günBilgisayar Uygulamalı Temel İstatistik EÜ Uluslararası Bilgisayar Enstitüsü 1. KatEğitimTüm günEkin BOZTAŞ Grafik Tasarım Sergisi Güzel Sanatlar,Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanlığı (50.Yıl Köşkü)Sergi/Sinema13:00 - 17:00Havacılık Şenliği EÜ 20 Mayıs Spor TesisleriGenel 5 SalıKasım 7 etkinlik Tüm günEÜ Cumhuriyet ve Atatürk Günleri / 24 Ekim - 12 Kasım 2019 Ege ÜniversitesiGenelTüm günBilgisayar Uygulamalı Temel İstatistik EÜ Uluslararası Bilgisayar Enstitüsü 1. KatEğitimTüm günEkin BOZTAŞ Grafik Tasarım Sergisi Güzel Sanatlar,Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanlığı (50.Yıl Köşkü)Sergi/Sinema00:00 başlangıç1. Uluslararası Hemşirelik Eğitiminde Program Geliştirme Kongresi EÜ Hemşirelik Fakültesi Konferans SalonuKonferans/Kongre/Sempozyum09:30 başlangıçMethods for the Development and Evaluation of Maritime Technologies EÜ Su Ürünleri Fakültesi Binbir Gıda Konferans SalonuPanel/Çalıştay11:00 - 12:30Popüler Kültürün Temsilleri: Mimarlık ve Moda EÜ Bayındır MYO Konferans SalonuKonferans/Kongre/Sempozyum14:00 - 16:30Bornova Kaymakamı Sn. Fatih GENEL Tarafından Gerçekleştirilecek \'İlk Kıvılcım Demir Dövme Sanatı\' Konulu Etkinlik E.Ü Etnografya MüzesiGenel 6 ÇarşambaKasım 6 etkinlik Tüm günEÜ Cumhuriyet ve Atatürk Günleri / 24 Ekim - 12 Kasım 2019 Ege ÜniversitesiGenelTüm günBilgisayar Uygulamalı Temel İstatistik EÜ Uluslararası Bilgisayar Enstitüsü 1. KatEğitimTüm günEkin BOZTAŞ Grafik Tasarım Sergisi Güzel Sanatlar,Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanlığı (50.Yıl Köşkü)Sergi/SinemaTüm gün1. Uluslararası Hemşirelik Eğitiminde Program Geliştirme Kongresi EÜ Hemşirelik Fakültesi Konferans SalonuKonferans/Kongre/SempozyumTüm günMethods for the Development and Evaluation of Maritime Technologies EÜ Su Ürünleri Fakültesi Binbir Gıda Konferans SalonuPanel/Çalıştay13:30 - 17:00Alternatif Sebze, Meyve ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Ödemiş Belediyesi Kültür Merkezi Büyük SalonPanel/Çalıştay 7 PerşembeKasım 7 etkinlik Tüm günEÜ Cumhuriyet ve Atatürk Günleri / 24 Ekim - 12 Kasım 2019 Ege ÜniversitesiGenelTüm günBilgisayar Uygulamalı Temel İstatistik EÜ Uluslararası Bilgisayar Enstitüsü 1. KatEğitimTüm günEkin BOZTAŞ Grafik Tasarım Sergisi Güzel Sanatlar,Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanlığı (50.Yıl Köşkü)Sergi/Sinema00:00 bitiş1. Uluslararası Hemşirelik Eğitiminde Program Geliştirme Kongresi EÜ Hemşirelik Fakültesi Konferans SalonuKonferans/Kongre/Sempozyum17:00 bitişMethods for the Development and Evaluation of Maritime Technologies EÜ Su Ürünleri Fakültesi Binbir Gıda Konferans SalonuPanel/Çalıştay00:00 - 00:00Karbamazepin \'in plazmonik kompozit fotokatalizörler üzerinde görünür bölge ışık kaynağı varlığında fotokatalitik oksidasyonu EÜ Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Konferans Salonu (1. Kat)Seminer/Söyleşi09:00 - 15:00Güneş Enerjisi Enstitüsü Cumhuriyet ve Atatürk Günleri Etkinlikleri Güneş Enerjisi EnstitüsüKonferans/Kongre/Sempozyum 8 CumaKasım 10 etkinlik Tüm günEÜ Cumhuriyet ve Atatürk Günleri / 24 Ekim - 12 Kasım 2019 Ege ÜniversitesiGenelTüm günBilgisayar Uygulamalı Temel İstatistik EÜ Uluslararası Bilgisayar Enstitüsü 1. KatEğitimTüm günEkin BOZTAŞ Grafik Tasarım Sergisi Güzel Sanatlar,Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanlığı (50.Yıl Köşkü)Sergi/Sinema00:00 başlangıçHAZERFEN Uluslararası Fen Matematik ve Mühendislik Bilimleri Kongresi / Hasat II. Uluslararası Tarım ve Orman Kongresi / Uluslararası İnsani Bilimler ve Eğitim Bilimleri Kongresi EÜ Ege Meslek YüksekokuluKonferans/Kongre/Sempozyum00:00 - 00:00Orroin - How it changed our perceptions of human origins EÜ Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü E-128 Nolu DerslikKonferans/Kongre/Sempozyum00:00 - 00:002019 Yılının Gök Olayı , Merkür’ün Güneş Önünden Geçişi EÜ Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Seminer SalonuSeminer/Söyleşi09:30 - 12:30Research in Vascular Diseases: Natural Molecules to Chemicals EÜ Eczacılık Fakültesi Konferans SalonuKonferans/Kongre/Sempozyum10:30 - 12:30Endüstri 4.0 ve Moda Sektörü EÜ Prof.Dr. Yusuf Vardar -MÖTBE- Kültür MerkeziKonferans/Kongre/Sempozyum15:00 - 18:00Ege Üniversitesi GSK - Erzurum BŞB EÜ Büyük Spor SalonuSpor17:30 başlangıç10 Kasım Hastane BaşmüdürlüğüGenel 9 CumartesiKasım 6 etkinlik Tüm günEÜ Cumhuriyet ve Atatürk Günleri / 24 Ekim - 12 Kasım 2019 Ege ÜniversitesiGenelTüm günBilgisayar Uygulamalı Temel İstatistik EÜ Uluslararası Bilgisayar Enstitüsü 1. KatEğitimTüm günEkin BOZTAŞ Grafik Tasarım Sergisi Güzel Sanatlar,Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanlığı (50.Yıl Köşkü)Sergi/SinemaTüm günHAZERFEN Uluslararası Fen Matematik ve Mühendislik Bilimleri Kongresi / Hasat II. Uluslararası Tarım ve Orman Kongresi / Uluslararası İnsani Bilimler ve Eğitim Bilimleri Kongresi EÜ Ege Meslek YüksekokuluKonferans/Kongre/SempozyumTüm gün10 Kasım Hastane BaşmüdürlüğüGenel00:00 başlangıçEndüstriyel Uygulamalarda Radyasyondan Korunma Kursu EÜ Nükleer Bilimler EnstitüsüKurs 10 PazarKasım 6 etkinlik Tüm günEÜ Cumhuriyet ve Atatürk Günleri / 24 Ekim - 12 Kasım 2019 Ege ÜniversitesiGenelTüm günBilgisayar Uygulamalı Temel İstatistik EÜ Uluslararası Bilgisayar Enstitüsü 1. KatEğitimTüm günEkin BOZTAŞ Grafik Tasarım Sergisi Güzel Sanatlar,Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanlığı (50.Yıl Köşkü)Sergi/Sinema00:00 bitişHAZERFEN Uluslararası Fen Matematik ve Mühendislik Bilimleri Kongresi / Hasat II. Uluslararası Tarım ve Orman Kongresi / Uluslararası İnsani Bilimler ve Eğitim Bilimleri Kongresi EÜ Ege Meslek YüksekokuluKonferans/Kongre/Sempozyum23:30 bitiş10 Kasım Hastane BaşmüdürlüğüGenelTüm günEndüstriyel Uygulamalarda Radyasyondan Korunma Kursu EÜ Nükleer Bilimler EnstitüsüKurs × Duyuru Görüntüleme
4 PazartesiKasım 4 etkinlik Tüm günEÜ Cumhuriyet ve Atatürk Günleri / 24 Ekim - 12 Kasım 2019 Ege ÜniversitesiGenelTüm günBilgisayar Uygulamalı Temel İstatistik EÜ Uluslararası Bilgisayar Enstitüsü 1. KatEğitimTüm günEkin BOZTAŞ Grafik Tasarım Sergisi Güzel Sanatlar,Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanlığı (50.Yıl Köşkü)Sergi/Sinema13:00 - 17:00Havacılık Şenliği EÜ 20 Mayıs Spor TesisleriGenel
5 SalıKasım 7 etkinlik Tüm günEÜ Cumhuriyet ve Atatürk Günleri / 24 Ekim - 12 Kasım 2019 Ege ÜniversitesiGenelTüm günBilgisayar Uygulamalı Temel İstatistik EÜ Uluslararası Bilgisayar Enstitüsü 1. KatEğitimTüm günEkin BOZTAŞ Grafik Tasarım Sergisi Güzel Sanatlar,Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanlığı (50.Yıl Köşkü)Sergi/Sinema00:00 başlangıç1. Uluslararası Hemşirelik Eğitiminde Program Geliştirme Kongresi EÜ Hemşirelik Fakültesi Konferans SalonuKonferans/Kongre/Sempozyum09:30 başlangıçMethods for the Development and Evaluation of Maritime Technologies EÜ Su Ürünleri Fakültesi Binbir Gıda Konferans SalonuPanel/Çalıştay11:00 - 12:30Popüler Kültürün Temsilleri: Mimarlık ve Moda EÜ Bayındır MYO Konferans SalonuKonferans/Kongre/Sempozyum14:00 - 16:30Bornova Kaymakamı Sn. Fatih GENEL Tarafından Gerçekleştirilecek \'İlk Kıvılcım Demir Dövme Sanatı\' Konulu Etkinlik E.Ü Etnografya MüzesiGenel
6 ÇarşambaKasım 6 etkinlik Tüm günEÜ Cumhuriyet ve Atatürk Günleri / 24 Ekim - 12 Kasım 2019 Ege ÜniversitesiGenelTüm günBilgisayar Uygulamalı Temel İstatistik EÜ Uluslararası Bilgisayar Enstitüsü 1. KatEğitimTüm günEkin BOZTAŞ Grafik Tasarım Sergisi Güzel Sanatlar,Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanlığı (50.Yıl Köşkü)Sergi/SinemaTüm gün1. Uluslararası Hemşirelik Eğitiminde Program Geliştirme Kongresi EÜ Hemşirelik Fakültesi Konferans SalonuKonferans/Kongre/SempozyumTüm günMethods for the Development and Evaluation of Maritime Technologies EÜ Su Ürünleri Fakültesi Binbir Gıda Konferans SalonuPanel/Çalıştay13:30 - 17:00Alternatif Sebze, Meyve ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Ödemiş Belediyesi Kültür Merkezi Büyük SalonPanel/Çalıştay
7 PerşembeKasım 7 etkinlik Tüm günEÜ Cumhuriyet ve Atatürk Günleri / 24 Ekim - 12 Kasım 2019 Ege ÜniversitesiGenelTüm günBilgisayar Uygulamalı Temel İstatistik EÜ Uluslararası Bilgisayar Enstitüsü 1. KatEğitimTüm günEkin BOZTAŞ Grafik Tasarım Sergisi Güzel Sanatlar,Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanlığı (50.Yıl Köşkü)Sergi/Sinema00:00 bitiş1. Uluslararası Hemşirelik Eğitiminde Program Geliştirme Kongresi EÜ Hemşirelik Fakültesi Konferans SalonuKonferans/Kongre/Sempozyum17:00 bitişMethods for the Development and Evaluation of Maritime Technologies EÜ Su Ürünleri Fakültesi Binbir Gıda Konferans SalonuPanel/Çalıştay00:00 - 00:00Karbamazepin \'in plazmonik kompozit fotokatalizörler üzerinde görünür bölge ışık kaynağı varlığında fotokatalitik oksidasyonu EÜ Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Konferans Salonu (1. Kat)Seminer/Söyleşi09:00 - 15:00Güneş Enerjisi Enstitüsü Cumhuriyet ve Atatürk Günleri Etkinlikleri Güneş Enerjisi EnstitüsüKonferans/Kongre/Sempozyum
8 CumaKasım 10 etkinlik Tüm günEÜ Cumhuriyet ve Atatürk Günleri / 24 Ekim - 12 Kasım 2019 Ege ÜniversitesiGenelTüm günBilgisayar Uygulamalı Temel İstatistik EÜ Uluslararası Bilgisayar Enstitüsü 1. KatEğitimTüm günEkin BOZTAŞ Grafik Tasarım Sergisi Güzel Sanatlar,Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanlığı (50.Yıl Köşkü)Sergi/Sinema00:00 başlangıçHAZERFEN Uluslararası Fen Matematik ve Mühendislik Bilimleri Kongresi / Hasat II. Uluslararası Tarım ve Orman Kongresi / Uluslararası İnsani Bilimler ve Eğitim Bilimleri Kongresi EÜ Ege Meslek YüksekokuluKonferans/Kongre/Sempozyum00:00 - 00:00Orroin - How it changed our perceptions of human origins EÜ Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü E-128 Nolu DerslikKonferans/Kongre/Sempozyum00:00 - 00:002019 Yılının Gök Olayı , Merkür’ün Güneş Önünden Geçişi EÜ Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Seminer SalonuSeminer/Söyleşi09:30 - 12:30Research in Vascular Diseases: Natural Molecules to Chemicals EÜ Eczacılık Fakültesi Konferans SalonuKonferans/Kongre/Sempozyum10:30 - 12:30Endüstri 4.0 ve Moda Sektörü EÜ Prof.Dr. Yusuf Vardar -MÖTBE- Kültür MerkeziKonferans/Kongre/Sempozyum15:00 - 18:00Ege Üniversitesi GSK - Erzurum BŞB EÜ Büyük Spor SalonuSpor17:30 başlangıç10 Kasım Hastane BaşmüdürlüğüGenel
9 CumartesiKasım 6 etkinlik Tüm günEÜ Cumhuriyet ve Atatürk Günleri / 24 Ekim - 12 Kasım 2019 Ege ÜniversitesiGenelTüm günBilgisayar Uygulamalı Temel İstatistik EÜ Uluslararası Bilgisayar Enstitüsü 1. KatEğitimTüm günEkin BOZTAŞ Grafik Tasarım Sergisi Güzel Sanatlar,Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanlığı (50.Yıl Köşkü)Sergi/SinemaTüm günHAZERFEN Uluslararası Fen Matematik ve Mühendislik Bilimleri Kongresi / Hasat II. Uluslararası Tarım ve Orman Kongresi / Uluslararası İnsani Bilimler ve Eğitim Bilimleri Kongresi EÜ Ege Meslek YüksekokuluKonferans/Kongre/SempozyumTüm gün10 Kasım Hastane BaşmüdürlüğüGenel00:00 başlangıçEndüstriyel Uygulamalarda Radyasyondan Korunma Kursu EÜ Nükleer Bilimler EnstitüsüKurs
10 PazarKasım 6 etkinlik Tüm günEÜ Cumhuriyet ve Atatürk Günleri / 24 Ekim - 12 Kasım 2019 Ege ÜniversitesiGenelTüm günBilgisayar Uygulamalı Temel İstatistik EÜ Uluslararası Bilgisayar Enstitüsü 1. KatEğitimTüm günEkin BOZTAŞ Grafik Tasarım Sergisi Güzel Sanatlar,Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanlığı (50.Yıl Köşkü)Sergi/Sinema00:00 bitişHAZERFEN Uluslararası Fen Matematik ve Mühendislik Bilimleri Kongresi / Hasat II. Uluslararası Tarım ve Orman Kongresi / Uluslararası İnsani Bilimler ve Eğitim Bilimleri Kongresi EÜ Ege Meslek YüksekokuluKonferans/Kongre/Sempozyum23:30 bitiş10 Kasım Hastane BaşmüdürlüğüGenelTüm günEndüstriyel Uygulamalarda Radyasyondan Korunma Kursu EÜ Nükleer Bilimler EnstitüsüKurs