Toggle navigation Detaylı Arama Tüm Duyurular Birimlere Göre Duyurular Üniversite Dışı Duyurular Duyuru Göndermek için [- Birim Seçiniz -] Birgivi İslami İlimler FakültesiDiş Hekimliği FakültesiEczacılık FakültesiEdebiyat FakültesiEge Üniversitesi Hastanesi BaşhekimliğiEğitim FakültesiEnstitülerFen FakültesiGüzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık FakültesiHemşirelik Fakültesiİktisadi ve İdari Bilimler Fakültesiİletişim FakültesiKoordinatörlüklerMeslek Yüksek OkullarıMühendislik FakültesiÖğrenci TopluluklarıRektörlüğe Bağlı BölümlerRektörlükSağlık Bilimleri FakültesiSosyal Bilimler EnstitüsüSpor Bilimleri FakültesiSu Ürünleri FakültesiTıp FakültesiUygulama ve Araştırma MerkezleriYüksek OkullarZiraat Fakültesi
ETKİNLİK TAKVİMİ Etkinlik Filtreleme Tüm Etkinlikler Genel Seminer/Söyleşi Konferans/Kongre/Sempozyum Spor Toplantı/Kurultay Kurs Panel/Çalıştay Sergi/Sinema Tiyatro/Konser Tören Eğitim Sosyal Sorumluk Ege Duyuru ETKİNLİK TAKVİMİ 7 Ekim 2019 - 13 Ekim 2019 Gün Hafta Ay Bugün 9 etkinlik Hafta görünümü 7 PazartesiEkim 2 etkinlik 00:00 - 00:00EÜ Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Dersi EÜ Edebiyat Fakültesi Nuri Bilgin Konferans SalonuSeminer/Söyleşi00:00 - 00:00Yunus Emre’nin Mistik Şairler Arasındaki Yeri EÜ Türk Dünyası Araştırmaları Enstitüsü Konferans SalonuSeminer/Söyleşi 8 SalıEkim Etkinlik yok Etkinlik yok 9 ÇarşambaEkim Etkinlik yok Etkinlik yok 10 PerşembeEkim 6 etkinlik 00:00 - 00:00Tekstil Teknikerliği Mezunlarının İstihdamı EÜ Tekstil Mühendisliği Kemal Şahin Konferans SalonuPanel/Çalıştay00:00 - 00:00Springer Nature Yazar Çalıştayı EÜ Edebiyat Fakültesi Nuri Bilgin Konferans SalonuPanel/Çalıştay00:00 başlangıçEndüstriyel Uygulamalarda Radyasyondan Korunma Kursu EÜ Nükleer Bilimler EnstitüsüKurs00:00 - 00:00Erasmus Eğitimi ve Deneyim Paylaşımı EÜ Mühendislik Fakültesi Biyomühendislik Bölümü Konferans SalonuSeminer/Söyleşi00:00 başlangıçAnormal Uterin Kanama ve Vaginit Sempozyumu EÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Muhittin Erel AmfisiKonferans/Kongre/Sempozyum00:00 başlangıç5. Uluslararası Deri Mühendisliği Kongresi İzmirKonferans/Kongre/Sempozyum 11 CumaEkim 4 etkinlik Tüm günEndüstriyel Uygulamalarda Radyasyondan Korunma Kursu EÜ Nükleer Bilimler EnstitüsüKurs00:00 bitişAnormal Uterin Kanama ve Vaginit Sempozyumu EÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Muhittin Erel AmfisiKonferans/Kongre/SempozyumTüm gün5. Uluslararası Deri Mühendisliği Kongresi İzmirKonferans/Kongre/Sempozyum15:00 - 17:00EÜGSK Basketbol Takımımızın ligdeki ilk maçına tüm öğrenci ve personellerimizi bekliyoruz. EÜ Kapalı Spor SalonuSpor 12 CumartesiEkim 2 etkinlik Tüm günEndüstriyel Uygulamalarda Radyasyondan Korunma Kursu EÜ Nükleer Bilimler EnstitüsüKurs00:00 bitiş5. Uluslararası Deri Mühendisliği Kongresi İzmirKonferans/Kongre/Sempozyum 13 PazarEkim 1 etkinlik 00:00 bitişEndüstriyel Uygulamalarda Radyasyondan Korunma Kursu EÜ Nükleer Bilimler EnstitüsüKurs × Duyuru Görüntüleme
7 PazartesiEkim 2 etkinlik 00:00 - 00:00EÜ Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Dersi EÜ Edebiyat Fakültesi Nuri Bilgin Konferans SalonuSeminer/Söyleşi00:00 - 00:00Yunus Emre’nin Mistik Şairler Arasındaki Yeri EÜ Türk Dünyası Araştırmaları Enstitüsü Konferans SalonuSeminer/Söyleşi
10 PerşembeEkim 6 etkinlik 00:00 - 00:00Tekstil Teknikerliği Mezunlarının İstihdamı EÜ Tekstil Mühendisliği Kemal Şahin Konferans SalonuPanel/Çalıştay00:00 - 00:00Springer Nature Yazar Çalıştayı EÜ Edebiyat Fakültesi Nuri Bilgin Konferans SalonuPanel/Çalıştay00:00 başlangıçEndüstriyel Uygulamalarda Radyasyondan Korunma Kursu EÜ Nükleer Bilimler EnstitüsüKurs00:00 - 00:00Erasmus Eğitimi ve Deneyim Paylaşımı EÜ Mühendislik Fakültesi Biyomühendislik Bölümü Konferans SalonuSeminer/Söyleşi00:00 başlangıçAnormal Uterin Kanama ve Vaginit Sempozyumu EÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Muhittin Erel AmfisiKonferans/Kongre/Sempozyum00:00 başlangıç5. Uluslararası Deri Mühendisliği Kongresi İzmirKonferans/Kongre/Sempozyum
11 CumaEkim 4 etkinlik Tüm günEndüstriyel Uygulamalarda Radyasyondan Korunma Kursu EÜ Nükleer Bilimler EnstitüsüKurs00:00 bitişAnormal Uterin Kanama ve Vaginit Sempozyumu EÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Muhittin Erel AmfisiKonferans/Kongre/SempozyumTüm gün5. Uluslararası Deri Mühendisliği Kongresi İzmirKonferans/Kongre/Sempozyum15:00 - 17:00EÜGSK Basketbol Takımımızın ligdeki ilk maçına tüm öğrenci ve personellerimizi bekliyoruz. EÜ Kapalı Spor SalonuSpor
12 CumartesiEkim 2 etkinlik Tüm günEndüstriyel Uygulamalarda Radyasyondan Korunma Kursu EÜ Nükleer Bilimler EnstitüsüKurs00:00 bitiş5. Uluslararası Deri Mühendisliği Kongresi İzmirKonferans/Kongre/Sempozyum
13 PazarEkim 1 etkinlik 00:00 bitişEndüstriyel Uygulamalarda Radyasyondan Korunma Kursu EÜ Nükleer Bilimler EnstitüsüKurs