Toggle navigation Detaylı Arama Tüm Duyurular Birimlere Göre Duyurular Üniversite Dışı Duyurular Duyuru Göndermek için [- Birim Seçiniz -] Birgivi İslami İlimler FakültesiDiş Hekimliği FakültesiEczacılık FakültesiEdebiyat FakültesiEge Üniversitesi Hastanesi BaşhekimliğiEğitim FakültesiEnstitülerFen FakültesiGüzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık FakültesiHemşirelik Fakültesiİktisadi ve İdari Bilimler Fakültesiİletişim FakültesiKoordinatörlüklerMeslek Yüksek OkullarıMühendislik FakültesiÖğrenci TopluluklarıRektörlüğe Bağlı BölümlerRektörlükSağlık Bilimleri FakültesiSosyal Bilimler EnstitüsüSpor Bilimleri FakültesiSu Ürünleri FakültesiTıp FakültesiUygulama ve Araştırma MerkezleriYüksek OkullarZiraat Fakültesi
ETKİNLİK TAKVİMİ Etkinlik Filtreleme Tüm Etkinlikler Genel Seminer/Söyleşi Konferans/Kongre/Sempozyum Spor Toplantı/Kurultay Kurs Panel/Çalıştay Sergi/Sinema Tiyatro/Konser Tören Eğitim Sosyal Sorumluk Ege Duyuru ETKİNLİK TAKVİMİ 9 Aralık 2019 - 15 Aralık 2019 Gün Hafta Ay Bugün 34 etkinlik Hafta görünümü 9 PazartesiAralık 6 etkinlik Tüm günWEBINARLAR (Online Seminerler) Güvenli ve Etkili İnternet Kullanımına Yönelik Farkındalık Projesi http://sanalsinif.ege.edu.tr/webinar1219/Seminer/SöyleşiTüm günSanat Teknolojileri Sergisi EÜ Tıp Fakültesi Muhittin Erel Amfisi Fuaye AlanıSergi/Sinema00:00 başlangıçEge Üniversitesi 8. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri İzmirGenel00:00 başlangıçEÜ Aliağa Meslek Yüksekokulu SEMİNER VE SÖYLEŞİLER EÜ Aliağa Meslek Yüksekokulu Konferans SalonuSeminer/Söyleşi10:30 - 12:00Kariyer Yolculuğu: EÜ Bayındır Meslek Yüksekokulu EÜ Bayındır Meslek Yüksekokulu Konferans SalonuSeminer/Söyleşi13:00 - 15:00Atatürk Sağlık Hizmetleri MYO Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Mezun Buluşması Tıp Fakültesi Muhiddin Erel AmfisiSeminer/Söyleşi 10 SalıAralık 11 etkinlik Tüm günWEBINARLAR (Online Seminerler) Güvenli ve Etkili İnternet Kullanımına Yönelik Farkındalık Projesi http://sanalsinif.ege.edu.tr/webinar1219/Seminer/SöyleşiTüm günSanat Teknolojileri Sergisi EÜ Tıp Fakültesi Muhittin Erel Amfisi Fuaye AlanıSergi/SinemaTüm günEge Üniversitesi 8. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri İzmirGenel00:00 bitişEÜ Aliağa Meslek Yüksekokulu SEMİNER VE SÖYLEŞİLER EÜ Aliağa Meslek Yüksekokulu Konferans SalonuSeminer/Söyleşi00:00 başlangıç2019 DİŞ HEKİMLİĞİNDE UZMANLIK EĞİTİMİ GİRİŞ SINAVI (DUS) GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU EVRAKLARI EÜ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ UZMANLIK BİRİMİGenel10:00 - 12:00Kariyer Yolculuğu: EÜ Havacılık Meslek Yüksekokulu EÜ Havacılık Meslek Yüksekokulu Makbule Eroğlu Konferans SalonuSeminer/Söyleşi10:30 - 13:00Kariyer Toplantısı: EÜ Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü EÜ Edebiyat Fakültesi Nuri Bilgin Konferans SalonuPanel/Çalıştay10:30 - 13:00Peyzaj Mimarlığı Çalışma Alanları ve Uygulama Örnekleri EÜ Bayındır Meslek Yüksekokulu Konferans SalonuKonferans/Kongre/Sempozyum11:00 başlangıçGüneş Enerjisi Enstitüsü 'Kariyer Yolculuğu' Konulu Seminer Güneş Enerjisi EnstitüsüSeminer/Söyleşi13:00 başlangıçMezunlarımızla Kariyer Günleri: EÜ Ödemiş Meslek Yüksekokulu EÜ Ödemiş Meslek YüksekokuluSeminer/Söyleşi13:30 - 16:00Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı Kariyer Söyleşisi Tıp Fakültesi Muhiddin Erel AmfisiSeminer/Söyleşi 11 ÇarşambaAralık 13 etkinlik Tüm günWEBINARLAR (Online Seminerler) Güvenli ve Etkili İnternet Kullanımına Yönelik Farkındalık Projesi http://sanalsinif.ege.edu.tr/webinar1219/Seminer/SöyleşiTüm günSanat Teknolojileri Sergisi EÜ Tıp Fakültesi Muhittin Erel Amfisi Fuaye AlanıSergi/SinemaTüm günEge Üniversitesi 8. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri İzmirGenelTüm gün2019 DİŞ HEKİMLİĞİNDE UZMANLIK EĞİTİMİ GİRİŞ SINAVI (DUS) GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU EVRAKLARI EÜ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ UZMANLIK BİRİMİGenelTüm günGüneş Enerjisi Enstitüsü 'Kariyer Yolculuğu' Konulu Seminer Güneş Enerjisi EnstitüsüSeminer/Söyleşi15:00 bitişMezunlarımızla Kariyer Günleri: EÜ Ödemiş Meslek Yüksekokulu EÜ Ödemiş Meslek YüksekokuluSeminer/Söyleşi00:00 - 00:00Mezunlarla Söyleşi EÜ Aliağa Meslek Yüksekokulu Konferans SalonuSeminer/Söyleşi10:00 başlangıçKariyer Yolculuğu: EÜ Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü EÜ Ziraat Fakültesi Dekanlığı Konferans SalonuSeminer/Söyleşi10:30 - 12:00Kariyer Yolculuğu: EÜ Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü EÜ Mühendislik Fakültesi Turgut Yazıcıoğlu Konferans SalonuSeminer/Söyleşi12:00 - 14:00Konservatuvarlının Kariyer Yolculuğu EÜ Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Etkinlik SalonuSeminer/Söyleşi16:00 - 19:001. Uluslararası Çeşme Kültürel Mirasa Saygı ve Sanat Günleri açılış etkinlikleri Çeşme Haralambos KilisesiGenel20:00 - 22:00Doğaçlama Tiyatro Gösterisi EÜ Atatürk Kültür Merkezi Yunus Emre SalonuTiyatro/Konser20:00 - 22:00Bizden Masallar: Şahmeran EÜ Atatürk Kültür Merkezi Tiyatro SalonuSeminer/Söyleşi 12 PerşembeAralık 14 etkinlik Tüm günWEBINARLAR (Online Seminerler) Güvenli ve Etkili İnternet Kullanımına Yönelik Farkındalık Projesi http://sanalsinif.ege.edu.tr/webinar1219/Seminer/SöyleşiTüm günSanat Teknolojileri Sergisi EÜ Tıp Fakültesi Muhittin Erel Amfisi Fuaye AlanıSergi/SinemaTüm günEge Üniversitesi 8. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri İzmirGenelTüm gün2019 DİŞ HEKİMLİĞİNDE UZMANLIK EĞİTİMİ GİRİŞ SINAVI (DUS) GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU EVRAKLARI EÜ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ UZMANLIK BİRİMİGenelTüm günGüneş Enerjisi Enstitüsü 'Kariyer Yolculuğu' Konulu Seminer Güneş Enerjisi EnstitüsüSeminer/Söyleşi12:00 bitişKariyer Yolculuğu: EÜ Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü EÜ Ziraat Fakültesi Dekanlığı Konferans SalonuSeminer/Söyleşi00:00 - 00:00Organ Bağışı EÜ Aliağa Meslek Yüksekokulu Konferans SalonuSeminer/Söyleşi00:00 - 00:00Türk Dilinde Bir Kariyer Yolculuğu EÜ Türk Dünyası Araştırmaları Enstitüsü Konferans SalonuSeminer/Söyleşi09:00 başlangıç1. Uluslararası Sosyal ve Beşeri Bilimler Sempozyumu EÜ Prof.Dr. Yusuf Vardar -MÖTBE- Kültür Merkezi /Konferans/Kongre/Sempozyum10:00 - 12:00Doğu’dan Batı’ya Dalış Günlükleri EÜ Su Ürünleri Fakültesi Binbir Gıda Konferans SalonuSeminer/Söyleşi10:00 - 12:00Kariyerimde Nükleer / Kariyerimde Nükleer Bilimlerin Yeri EÜ Nükleer Bilimler Enstitüsü Konferans SalonuSeminer/Söyleşi12:30 - 14:00İş ve Emek Piyasalarında Toplumsal Cinsiyet Ayrımcılığı EÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans SalonuPanel/Çalıştay13:30 - 15:00Bayındır İlçesi Süs Bitkileri Üretim Potansiyeli ve Geleceği EÜ Bayındır Meslek Yüksekokulu Konferans SalonuPanel/Çalıştay14:00 - 17:00Sürdürülebilir Hedeflerle Çevre ve Tarımsal Üretimin Geliştirilmesi EÜ ÇEVMER Seminer SalonuSeminer/Söyleşi 13 CumaAralık 10 etkinlik 00:00 bitişWEBINARLAR (Online Seminerler) Güvenli ve Etkili İnternet Kullanımına Yönelik Farkındalık Projesi http://sanalsinif.ege.edu.tr/webinar1219/Seminer/SöyleşiTüm günSanat Teknolojileri Sergisi EÜ Tıp Fakültesi Muhittin Erel Amfisi Fuaye AlanıSergi/SinemaTüm günEge Üniversitesi 8. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri İzmirGenelTüm gün2019 DİŞ HEKİMLİĞİNDE UZMANLIK EĞİTİMİ GİRİŞ SINAVI (DUS) GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU EVRAKLARI EÜ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ UZMANLIK BİRİMİGenel17:00 bitişGüneş Enerjisi Enstitüsü 'Kariyer Yolculuğu' Konulu Seminer Güneş Enerjisi EnstitüsüSeminer/SöyleşiTüm gün1. Uluslararası Sosyal ve Beşeri Bilimler Sempozyumu EÜ Prof.Dr. Yusuf Vardar -MÖTBE- Kültür Merkezi /Konferans/Kongre/Sempozyum00:00 - 00:00Türk Dünyasından Balkanlara Seyahat EÜ Türk Dünyası Araştırmaları Enstitüsü Konferans SalonuSeminer/Söyleşi09:00 - 17:00Pediatrik Hasta Güvenliği ve Kalite İyileştirme Eğitimi EÜ Hemşirelik Fakültesi Döner Sermaye Eğitim Salonu (216)Eğitim13:30 - 16:00Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Anestezi Teknikerliği Programı Kariyer Söyleşisi 20 Mayıs AmfisiSeminer/Söyleşi17:30 - 19:00Pop Konseri 80’ler 90’lar EÜ Prof.Dr. Yusuf Vardar -MÖTBE- Kültür MerkeziTiyatro/Konser 14 CumartesiAralık 5 etkinlik Tüm günSanat Teknolojileri Sergisi EÜ Tıp Fakültesi Muhittin Erel Amfisi Fuaye AlanıSergi/SinemaTüm günEge Üniversitesi 8. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri İzmirGenelTüm gün2019 DİŞ HEKİMLİĞİNDE UZMANLIK EĞİTİMİ GİRİŞ SINAVI (DUS) GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU EVRAKLARI EÜ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ UZMANLIK BİRİMİGenel00:00 bitiş1. Uluslararası Sosyal ve Beşeri Bilimler Sempozyumu EÜ Prof.Dr. Yusuf Vardar -MÖTBE- Kültür Merkezi /Konferans/Kongre/Sempozyum20:00 - 22:00Türk Dünyası’ndan Anadolu’ya Ezgiler EÜ AKM Yunus Emre SalonuTiyatro/Konser 15 PazarAralık 4 etkinlik Tüm günSanat Teknolojileri Sergisi EÜ Tıp Fakültesi Muhittin Erel Amfisi Fuaye AlanıSergi/Sinema00:00 bitişEge Üniversitesi 8. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri İzmirGenelTüm gün2019 DİŞ HEKİMLİĞİNDE UZMANLIK EĞİTİMİ GİRİŞ SINAVI (DUS) GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU EVRAKLARI EÜ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ UZMANLIK BİRİMİGenel09:30 - 16:30Sağlıklı Yaşıyoruz İzmir Buluşması: Kronik ve Otoimmün Hastalıklara Yeni Bir Yaklaşım EÜ Atatürk Kültür MerkeziGenel × Duyuru Görüntüleme
9 PazartesiAralık 6 etkinlik Tüm günWEBINARLAR (Online Seminerler) Güvenli ve Etkili İnternet Kullanımına Yönelik Farkındalık Projesi http://sanalsinif.ege.edu.tr/webinar1219/Seminer/SöyleşiTüm günSanat Teknolojileri Sergisi EÜ Tıp Fakültesi Muhittin Erel Amfisi Fuaye AlanıSergi/Sinema00:00 başlangıçEge Üniversitesi 8. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri İzmirGenel00:00 başlangıçEÜ Aliağa Meslek Yüksekokulu SEMİNER VE SÖYLEŞİLER EÜ Aliağa Meslek Yüksekokulu Konferans SalonuSeminer/Söyleşi10:30 - 12:00Kariyer Yolculuğu: EÜ Bayındır Meslek Yüksekokulu EÜ Bayındır Meslek Yüksekokulu Konferans SalonuSeminer/Söyleşi13:00 - 15:00Atatürk Sağlık Hizmetleri MYO Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Mezun Buluşması Tıp Fakültesi Muhiddin Erel AmfisiSeminer/Söyleşi
10 SalıAralık 11 etkinlik Tüm günWEBINARLAR (Online Seminerler) Güvenli ve Etkili İnternet Kullanımına Yönelik Farkındalık Projesi http://sanalsinif.ege.edu.tr/webinar1219/Seminer/SöyleşiTüm günSanat Teknolojileri Sergisi EÜ Tıp Fakültesi Muhittin Erel Amfisi Fuaye AlanıSergi/SinemaTüm günEge Üniversitesi 8. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri İzmirGenel00:00 bitişEÜ Aliağa Meslek Yüksekokulu SEMİNER VE SÖYLEŞİLER EÜ Aliağa Meslek Yüksekokulu Konferans SalonuSeminer/Söyleşi00:00 başlangıç2019 DİŞ HEKİMLİĞİNDE UZMANLIK EĞİTİMİ GİRİŞ SINAVI (DUS) GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU EVRAKLARI EÜ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ UZMANLIK BİRİMİGenel10:00 - 12:00Kariyer Yolculuğu: EÜ Havacılık Meslek Yüksekokulu EÜ Havacılık Meslek Yüksekokulu Makbule Eroğlu Konferans SalonuSeminer/Söyleşi10:30 - 13:00Kariyer Toplantısı: EÜ Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü EÜ Edebiyat Fakültesi Nuri Bilgin Konferans SalonuPanel/Çalıştay10:30 - 13:00Peyzaj Mimarlığı Çalışma Alanları ve Uygulama Örnekleri EÜ Bayındır Meslek Yüksekokulu Konferans SalonuKonferans/Kongre/Sempozyum11:00 başlangıçGüneş Enerjisi Enstitüsü 'Kariyer Yolculuğu' Konulu Seminer Güneş Enerjisi EnstitüsüSeminer/Söyleşi13:00 başlangıçMezunlarımızla Kariyer Günleri: EÜ Ödemiş Meslek Yüksekokulu EÜ Ödemiş Meslek YüksekokuluSeminer/Söyleşi13:30 - 16:00Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı Kariyer Söyleşisi Tıp Fakültesi Muhiddin Erel AmfisiSeminer/Söyleşi
11 ÇarşambaAralık 13 etkinlik Tüm günWEBINARLAR (Online Seminerler) Güvenli ve Etkili İnternet Kullanımına Yönelik Farkındalık Projesi http://sanalsinif.ege.edu.tr/webinar1219/Seminer/SöyleşiTüm günSanat Teknolojileri Sergisi EÜ Tıp Fakültesi Muhittin Erel Amfisi Fuaye AlanıSergi/SinemaTüm günEge Üniversitesi 8. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri İzmirGenelTüm gün2019 DİŞ HEKİMLİĞİNDE UZMANLIK EĞİTİMİ GİRİŞ SINAVI (DUS) GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU EVRAKLARI EÜ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ UZMANLIK BİRİMİGenelTüm günGüneş Enerjisi Enstitüsü 'Kariyer Yolculuğu' Konulu Seminer Güneş Enerjisi EnstitüsüSeminer/Söyleşi15:00 bitişMezunlarımızla Kariyer Günleri: EÜ Ödemiş Meslek Yüksekokulu EÜ Ödemiş Meslek YüksekokuluSeminer/Söyleşi00:00 - 00:00Mezunlarla Söyleşi EÜ Aliağa Meslek Yüksekokulu Konferans SalonuSeminer/Söyleşi10:00 başlangıçKariyer Yolculuğu: EÜ Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü EÜ Ziraat Fakültesi Dekanlığı Konferans SalonuSeminer/Söyleşi10:30 - 12:00Kariyer Yolculuğu: EÜ Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü EÜ Mühendislik Fakültesi Turgut Yazıcıoğlu Konferans SalonuSeminer/Söyleşi12:00 - 14:00Konservatuvarlının Kariyer Yolculuğu EÜ Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Etkinlik SalonuSeminer/Söyleşi16:00 - 19:001. Uluslararası Çeşme Kültürel Mirasa Saygı ve Sanat Günleri açılış etkinlikleri Çeşme Haralambos KilisesiGenel20:00 - 22:00Doğaçlama Tiyatro Gösterisi EÜ Atatürk Kültür Merkezi Yunus Emre SalonuTiyatro/Konser20:00 - 22:00Bizden Masallar: Şahmeran EÜ Atatürk Kültür Merkezi Tiyatro SalonuSeminer/Söyleşi
12 PerşembeAralık 14 etkinlik Tüm günWEBINARLAR (Online Seminerler) Güvenli ve Etkili İnternet Kullanımına Yönelik Farkındalık Projesi http://sanalsinif.ege.edu.tr/webinar1219/Seminer/SöyleşiTüm günSanat Teknolojileri Sergisi EÜ Tıp Fakültesi Muhittin Erel Amfisi Fuaye AlanıSergi/SinemaTüm günEge Üniversitesi 8. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri İzmirGenelTüm gün2019 DİŞ HEKİMLİĞİNDE UZMANLIK EĞİTİMİ GİRİŞ SINAVI (DUS) GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU EVRAKLARI EÜ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ UZMANLIK BİRİMİGenelTüm günGüneş Enerjisi Enstitüsü 'Kariyer Yolculuğu' Konulu Seminer Güneş Enerjisi EnstitüsüSeminer/Söyleşi12:00 bitişKariyer Yolculuğu: EÜ Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü EÜ Ziraat Fakültesi Dekanlığı Konferans SalonuSeminer/Söyleşi00:00 - 00:00Organ Bağışı EÜ Aliağa Meslek Yüksekokulu Konferans SalonuSeminer/Söyleşi00:00 - 00:00Türk Dilinde Bir Kariyer Yolculuğu EÜ Türk Dünyası Araştırmaları Enstitüsü Konferans SalonuSeminer/Söyleşi09:00 başlangıç1. Uluslararası Sosyal ve Beşeri Bilimler Sempozyumu EÜ Prof.Dr. Yusuf Vardar -MÖTBE- Kültür Merkezi /Konferans/Kongre/Sempozyum10:00 - 12:00Doğu’dan Batı’ya Dalış Günlükleri EÜ Su Ürünleri Fakültesi Binbir Gıda Konferans SalonuSeminer/Söyleşi10:00 - 12:00Kariyerimde Nükleer / Kariyerimde Nükleer Bilimlerin Yeri EÜ Nükleer Bilimler Enstitüsü Konferans SalonuSeminer/Söyleşi12:30 - 14:00İş ve Emek Piyasalarında Toplumsal Cinsiyet Ayrımcılığı EÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans SalonuPanel/Çalıştay13:30 - 15:00Bayındır İlçesi Süs Bitkileri Üretim Potansiyeli ve Geleceği EÜ Bayındır Meslek Yüksekokulu Konferans SalonuPanel/Çalıştay14:00 - 17:00Sürdürülebilir Hedeflerle Çevre ve Tarımsal Üretimin Geliştirilmesi EÜ ÇEVMER Seminer SalonuSeminer/Söyleşi
13 CumaAralık 10 etkinlik 00:00 bitişWEBINARLAR (Online Seminerler) Güvenli ve Etkili İnternet Kullanımına Yönelik Farkındalık Projesi http://sanalsinif.ege.edu.tr/webinar1219/Seminer/SöyleşiTüm günSanat Teknolojileri Sergisi EÜ Tıp Fakültesi Muhittin Erel Amfisi Fuaye AlanıSergi/SinemaTüm günEge Üniversitesi 8. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri İzmirGenelTüm gün2019 DİŞ HEKİMLİĞİNDE UZMANLIK EĞİTİMİ GİRİŞ SINAVI (DUS) GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU EVRAKLARI EÜ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ UZMANLIK BİRİMİGenel17:00 bitişGüneş Enerjisi Enstitüsü 'Kariyer Yolculuğu' Konulu Seminer Güneş Enerjisi EnstitüsüSeminer/SöyleşiTüm gün1. Uluslararası Sosyal ve Beşeri Bilimler Sempozyumu EÜ Prof.Dr. Yusuf Vardar -MÖTBE- Kültür Merkezi /Konferans/Kongre/Sempozyum00:00 - 00:00Türk Dünyasından Balkanlara Seyahat EÜ Türk Dünyası Araştırmaları Enstitüsü Konferans SalonuSeminer/Söyleşi09:00 - 17:00Pediatrik Hasta Güvenliği ve Kalite İyileştirme Eğitimi EÜ Hemşirelik Fakültesi Döner Sermaye Eğitim Salonu (216)Eğitim13:30 - 16:00Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Anestezi Teknikerliği Programı Kariyer Söyleşisi 20 Mayıs AmfisiSeminer/Söyleşi17:30 - 19:00Pop Konseri 80’ler 90’lar EÜ Prof.Dr. Yusuf Vardar -MÖTBE- Kültür MerkeziTiyatro/Konser
14 CumartesiAralık 5 etkinlik Tüm günSanat Teknolojileri Sergisi EÜ Tıp Fakültesi Muhittin Erel Amfisi Fuaye AlanıSergi/SinemaTüm günEge Üniversitesi 8. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri İzmirGenelTüm gün2019 DİŞ HEKİMLİĞİNDE UZMANLIK EĞİTİMİ GİRİŞ SINAVI (DUS) GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU EVRAKLARI EÜ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ UZMANLIK BİRİMİGenel00:00 bitiş1. Uluslararası Sosyal ve Beşeri Bilimler Sempozyumu EÜ Prof.Dr. Yusuf Vardar -MÖTBE- Kültür Merkezi /Konferans/Kongre/Sempozyum20:00 - 22:00Türk Dünyası’ndan Anadolu’ya Ezgiler EÜ AKM Yunus Emre SalonuTiyatro/Konser
15 PazarAralık 4 etkinlik Tüm günSanat Teknolojileri Sergisi EÜ Tıp Fakültesi Muhittin Erel Amfisi Fuaye AlanıSergi/Sinema00:00 bitişEge Üniversitesi 8. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri İzmirGenelTüm gün2019 DİŞ HEKİMLİĞİNDE UZMANLIK EĞİTİMİ GİRİŞ SINAVI (DUS) GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU EVRAKLARI EÜ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ UZMANLIK BİRİMİGenel09:30 - 16:30Sağlıklı Yaşıyoruz İzmir Buluşması: Kronik ve Otoimmün Hastalıklara Yeni Bir Yaklaşım EÜ Atatürk Kültür MerkeziGenel