| 08 Ekim 2019 Tarihine ait GÜNLÜK DUYURULAR | 
|---|
         | Konu | Etkinliğin Adı | Giriş Tarihi | Düzenlenme Yeri | Gönderen Birim | Görüntüle | 

| 7th International Congress on Innovative Aspects for Leather Industry | Konferans/Kongre/Sempozyum | 2023-09-26 | İzmir | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| Sağlıklı ve Sürdürülebilir Gıda Üretimi ve Beslenme | Panel/Çalıştay | 2019-10-09 | EÜ Mühendislik Fakültesi Turgut Yazıcıoğlu Konferans Salonu | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| YDS Soru Çözme Teknikleri Kursu Kesin Kayıt Duyurusu | Kurs | 2019-10-08 | Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğrenme Yönetim Sistemi | Uygulama ve Araştırma Merkezleri-Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi |  | 

| 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YKS MİLLİ SPORCU KESİN KAYIT İŞLEMLERİ | Acil Duyurular | 2019-10-07 | Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı | Rektörlük-Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı |  | 

| Açık ve Kapalı Tenis Kortları hizmete açılmıştır. | Spor | 2019-10-04 | EÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı | Rektörlük-Bilgi İşlem Daire Başkanlığı |  | 

| Meme kanseri hastalarına klinik psikologlar tarafından ücretsiz grup psikoterapisi hizmeti | Genel | 2019-10-04 | EÜ Edebiyat Fakültesi Dekanlığı | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) belirtileri yaşayan kişilere yönelik internet üzerinden ücretsiz psikolojik destek hizmeti | Genel | 2019-10-03 | Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| Tekstil Teknikerliği Mezunlarının İstihdamı | Panel/Çalıştay | 2019-10-02 | EÜ Tekstil Mühendisliği Kemal Şahin Konferans Salonu | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| ZORUNLU YABANCI DİL HAZIRLIK SINIFINDAN KAYDI SİLİNEN ÖĞRENCİLERE VERİLEN HAKLARA İLİŞKİN BAŞVURU İŞLEMLERİ | Acil Duyurular | 2019-10-02 | Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı | Rektörlük-Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı |  | 

| Springer Nature Yazar Çalıştayı | Panel/Çalıştay | 2019-10-02 | EÜ Edebiyat Fakültesi Nuri Bilgin Konferans Salonu | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| Endüstriyel Uygulamalarda Radyasyondan Korunma Kursu | Kurs | 2019-10-01 | EÜ Nükleer Bilimler Enstitüsü | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| Erasmus Eğitimi ve Deneyim Paylaşımı | Seminer/Söyleşi | 2019-09-30 | EÜ Mühendislik Fakültesi Biyomühendislik Bölümü Konferans Salonu | Rektörlük-Bilgi İşlem Daire Başkanlığı |  | 

| İlkokul Çağındaki Çocuklara Yönelik Psikoterapi Hizmeti | Genel | 2019-09-27 | EÜ Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölüm Başkanlığı | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| 2019/2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TEKNİK ÖĞRETMENLER İÇİN MÜHENDİSLİK TAMAMLAMA KESİN KAYIT İŞLEMLERİ | Acil Duyurular | 2019-09-24 | Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı | Rektörlük-Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı |  | 

| Bilgisayar Uygulamalı Temel İstatistik | Eğitim | 2019-09-23 | EÜ Uluslararası Bilgisayar Enstitüsü 1. Kat | Rektörlük-Bilgi İşlem Daire Başkanlığı |  | 

| 2019 YKS EK YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ADAYLARIN KAYIT İŞLEMLERİ | Acil Duyurular | 2019-09-20 | Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı | Rektörlük-Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı |  | 

| 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Programları | Acil Duyurular | 2019-09-20 | Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı | Rektörlük-Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı |  | 

| Anormal Uterin Kanama ve Vaginit Sempozyumu | Konferans/Kongre/Sempozyum | 2019-09-19 | EÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Muhittin Erel Amfisi | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| 2018-2019 DÖNEMİ  ERASMUS+ PERSONEL DERS VERME HAREKETLİLİĞİ  BAŞVURU İLANI | Acil Duyurular | 2019-09-17 | Ululararası İlişkiler Koordinatörlüğü | Koordinatörlükler-Uluslararasi İlişkiler Koordinatörlüğü |  | 

| 2019/2020 ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU İLANI | Acil Duyurular | 2019-09-17 | Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü | Koordinatörlükler-Uluslararasi İlişkiler Koordinatörlüğü |  | 

| 2018-2019 DÖNEMİ  ERASMUS+ PERSONEL EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ  BAŞVURU İLANI | Acil Duyurular | 2019-09-17 | Ululararası İlişkiler Koordinatörlüğü | Koordinatörlükler-Uluslararasi İlişkiler Koordinatörlüğü |  | 

| Fidan Dikim Kampanyası | Genel | 2019-09-16 | Ege Üniversitesi | Rektörlük-Bilgi İşlem Daire Başkanlığı |  | 

| Hack4Art (H4A): Sanat Teknolojileri Hackathonu | Panel/Çalıştay | 2019-09-12 | EÜ EBİLTEM-TTO | Uygulama ve Araştırma Merkezleri-Bilim Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi - EBİLTEM |  | 

| Mikroskopinin Büyüleyici Dünyası - II   Görüntü Yarışması ve Sergisi | Genel | 2019-09-11 | EGEMATAL | Rektörlük-Bilgi İşlem Daire Başkanlığı |  | 

| XVII. Ege Diyabet Günleri 16 Kasım 2019 | Konferans/Kongre/Sempozyum | 2019-09-11 | Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Muhittin Erel Amfisi | Tıp Fakültesi-Dekanlık |  | 

| 2019-2020 ERASMUS+ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ SEÇİM SONUÇ LİSTESİ | Acil Duyurular | 2019-09-09 | Ululararası İlişkiler Koordinatörlüğü | Koordinatörlükler-Uluslararasi İlişkiler Koordinatörlüğü |  | 

| Şiir ve Kompozisyon Yarışması | Genel | 2019-09-03 | Türk Dili Bölümü | Rektörlük-Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü |  | 

| 2019 YKS SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ADAYLARIN KAYIT İŞLEMLERİ | Acil Duyurular | 2019-09-03 | Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı | Rektörlük-Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı |  | 

| 5. Uluslararası Deri Mühendisliği Kongresi | Konferans/Kongre/Sempozyum | 2019-09-03 | İzmir | Rektörlük-Bilgi İşlem Daire Başkanlığı |  | 

| 2018/2019 ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ SEÇİM SONUÇ LİSTESİ | Acil Duyurular | 2019-09-03 | Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü | Koordinatörlükler-Uluslararasi İlişkiler Koordinatörlüğü |  | 

| KONGRE  “5. Uluslararası Araştırmacılar,İstatistikçiler ve Genç İstatistikçiler” | Konferans/Kongre/Sempozyum | 2019-09-03 | Kuşadası Amara Sealight Hotel | Rektörlük-Bilgi İşlem Daire Başkanlığı |  | 

| 2018/2019 Erasmus+ Staj Hareketliliği Akademik Takvim, Kontenjanlar ve Başvuru İşlemleri | Genel | 2019-09-03 | EGE ÜNİVERSİTESİ  International Relations Office | Rektörlük-Bilgi İşlem Daire Başkanlığı |  | 

| 2019-2020 ERASMUS+ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ BAŞVURULARI | Acil Duyurular | 2019-09-03 | Ululararası İlişkiler Koordinatörlüğü | Koordinatörlükler-Uluslararasi İlişkiler Koordinatörlüğü |  | 

| ERASMUS, FARABİ VE MEVLANA PROGRAMLARININ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜNCE YÜRÜTÜLMESİ | Acil Duyurular | 2019-09-03 | Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı | Rektörlük-Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı |  | 

| Mezunlarla İlişkiler, Başarı ve Kariyer Planlama Ofisinin Başarı ve Kariyer Eğitimleri | Eğitim | 2019-09-03 | Ege Üniversitesi | Rektörlük-Bilgi İşlem Daire Başkanlığı |  |