Toggle navigation Detaylı Arama Tüm Duyurular Birimlere Göre Duyurular Üniversite Dışı Duyurular Duyuru Göndermek için [- Birim Seçiniz -] Birgivi İslami İlimler FakültesiDiş Hekimliği FakültesiEczacılık FakültesiEdebiyat FakültesiEge Üniversitesi Hastanesi BaşhekimliğiEğitim FakültesiEnstitülerFen FakültesiGüzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık FakültesiHemşirelik Fakültesiİktisadi ve İdari Bilimler Fakültesiİletişim FakültesiKoordinatörlüklerMeslek Yüksek OkullarıMühendislik FakültesiÖğrenci TopluluklarıRektörlüğe Bağlı BölümlerRektörlükSağlık Bilimleri FakültesiSosyal Bilimler EnstitüsüSpor Bilimleri FakültesiSu Ürünleri FakültesiTıp FakültesiUygulama ve Araştırma MerkezleriYüksek OkullarZiraat Fakültesi
ETKİNLİK TAKVİMİ Etkinlik Filtreleme Tüm Etkinlikler Genel Seminer/Söyleşi Konferans/Kongre/Sempozyum Spor Toplantı/Kurultay Kurs Panel/Çalıştay Sergi/Sinema Tiyatro/Konser Tören Eğitim Sosyal Sorumluk Ege Duyuru ETKİNLİK TAKVİMİ 15 Aralık 2025 - 21 Aralık 2025 Gün Hafta Ay Bugün 2 etkinlik Hafta görünümü 15 PazartesiAralık 1 etkinlik Tüm günBağımlılık Toksikolojisi ABD Seminerleri Aralık 2025 Programı (09-30 Aralık 2025) EÜ Madde Bağımlılığı, Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsü Eğitim SalonuSeminer/Söyleşi 16 SalıAralık 1 etkinlik Tüm günBağımlılık Toksikolojisi ABD Seminerleri Aralık 2025 Programı (09-30 Aralık 2025) EÜ Madde Bağımlılığı, Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsü Eğitim SalonuSeminer/Söyleşi 17 ÇarşambaAralık 1 etkinlik Tüm günBağımlılık Toksikolojisi ABD Seminerleri Aralık 2025 Programı (09-30 Aralık 2025) EÜ Madde Bağımlılığı, Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsü Eğitim SalonuSeminer/Söyleşi 18 PerşembeAralık 2 etkinlik Tüm günBağımlılık Toksikolojisi ABD Seminerleri Aralık 2025 Programı (09-30 Aralık 2025) EÜ Madde Bağımlılığı, Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsü Eğitim SalonuSeminer/Söyleşi12:00 - 14:00Sanatçı Telif Hakları Bilgilendirme Toplantısı (18 Aralık 2025) EÜ Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Etkinlik SalonuToplantı/Kurultay 19 CumaAralık 1 etkinlik Tüm günBağımlılık Toksikolojisi ABD Seminerleri Aralık 2025 Programı (09-30 Aralık 2025) EÜ Madde Bağımlılığı, Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsü Eğitim SalonuSeminer/Söyleşi 20 CumartesiAralık 1 etkinlik Tüm günBağımlılık Toksikolojisi ABD Seminerleri Aralık 2025 Programı (09-30 Aralık 2025) EÜ Madde Bağımlılığı, Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsü Eğitim SalonuSeminer/Söyleşi 21 PazarAralık 1 etkinlik Tüm günBağımlılık Toksikolojisi ABD Seminerleri Aralık 2025 Programı (09-30 Aralık 2025) EÜ Madde Bağımlılığı, Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsü Eğitim SalonuSeminer/Söyleşi × Duyuru Görüntüleme
15 PazartesiAralık 1 etkinlik Tüm günBağımlılık Toksikolojisi ABD Seminerleri Aralık 2025 Programı (09-30 Aralık 2025) EÜ Madde Bağımlılığı, Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsü Eğitim SalonuSeminer/Söyleşi
16 SalıAralık 1 etkinlik Tüm günBağımlılık Toksikolojisi ABD Seminerleri Aralık 2025 Programı (09-30 Aralık 2025) EÜ Madde Bağımlılığı, Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsü Eğitim SalonuSeminer/Söyleşi
17 ÇarşambaAralık 1 etkinlik Tüm günBağımlılık Toksikolojisi ABD Seminerleri Aralık 2025 Programı (09-30 Aralık 2025) EÜ Madde Bağımlılığı, Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsü Eğitim SalonuSeminer/Söyleşi
18 PerşembeAralık 2 etkinlik Tüm günBağımlılık Toksikolojisi ABD Seminerleri Aralık 2025 Programı (09-30 Aralık 2025) EÜ Madde Bağımlılığı, Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsü Eğitim SalonuSeminer/Söyleşi12:00 - 14:00Sanatçı Telif Hakları Bilgilendirme Toplantısı (18 Aralık 2025) EÜ Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Etkinlik SalonuToplantı/Kurultay
19 CumaAralık 1 etkinlik Tüm günBağımlılık Toksikolojisi ABD Seminerleri Aralık 2025 Programı (09-30 Aralık 2025) EÜ Madde Bağımlılığı, Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsü Eğitim SalonuSeminer/Söyleşi
20 CumartesiAralık 1 etkinlik Tüm günBağımlılık Toksikolojisi ABD Seminerleri Aralık 2025 Programı (09-30 Aralık 2025) EÜ Madde Bağımlılığı, Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsü Eğitim SalonuSeminer/Söyleşi
21 PazarAralık 1 etkinlik Tüm günBağımlılık Toksikolojisi ABD Seminerleri Aralık 2025 Programı (09-30 Aralık 2025) EÜ Madde Bağımlılığı, Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsü Eğitim SalonuSeminer/Söyleşi