ETKİNLİK TAKVİMİ
| Pt | Sa | Ça | Pe | Cu | Ct | Pz | 
|---|---|---|---|---|---|---|
| 01  Çevrimiçi Farkındalık Gün... Online Sempozyum: I. Ulus... | 02  Eğitim: Geleneksel Zeytin... Online Seminer: Yenilikçi... Online Konferans: Uluslar... Sempozyum: International ... Online Etkinlik: Otizmli ... Online Sempozyum: I. Ulus... Nükleer Bilimler Ulusal Y... Uluslararası Online Konfe... | 03  Eğitim: Geleneksel Zeytin... Nükleer Bilimler Ulusal Y... Online Eğitim: Çocuklar i... | 04  Nükleer Bilimler Ulusal Y... | |||
| 05  Söyleşi: 05 Nisan Teknike... Online Dinleti: Gelenekse... Kurs: Radyasyon Ölçümü ve... Seminer: Computer-Aided D... | 06  Online Söyleşi: Otizmde T... Kurs: Radyasyon Ölçümü ve... | 07  Kurs: Radyasyon Ölçümü ve... | 08  Çevrimiçi Farkındalık Gün... Kurs: Radyasyon Ölçümü ve... | 09  COST Bilgi Günü... | 10 | 11 | 
| 12  Söyleşi: TÖBİR Eski Öğren... Online Etkinlik: Görme En... | 13 | 14  Konferans: İkinci Bin Yıl... Online Söyleşi: Nuh Tepes... | 15  Çevrimiçi Farkındalık Gün... Online Kurs: Bir Günlük R... | 16  ERASMUS+ 2021-2027 Yeni D... Seminer: Özel Yeteneklile... Online Konferans: Hacı Be... | 17  Online Gözlemevi Gezisi v... | 18 | 
| 19  Online Seminer: Farklı Kü... Online Kurs: Endüstriyel ... | 20  Online Seminer: Biyolojik... Online Kurs: Endüstriyel ... | 21  Online Seminer: Öğrenme G... Online Kurs: Endüstriyel ... | 22  Seminer: Yabacı İstilacı ... Sempozyum: I. Uluslararas... Çevrimiçi Farkındalık Gün... Online Kurs: Endüstriyel ... | 23  Çevrimiçi Konferans/Webin... Sempozyum: I. Uluslararas... | 24  Çevrimiçi Konferans/Webin... Sempozyum: I. Uluslararas... Çocuklar için Astronomi E... | 25  Çevrimiçi Konferans/Webin... | 
| 26  Online Söyleşi: Özel Eğit... | 27 | 28  Seminer: Tanıdan Müdahale... | 29  ÇEVMER Perşembe Seminerle... Çevrimiçi Farkındalık Gün... Ege Üniverstesi Uluslarar... | 30 |