ETKİNLİK TAKVİMİ
| Pt | Sa | Ça | Pe | Cu | Ct | Pz | 
|---|---|---|---|---|---|---|
| 01  Söyleşi: Kimyasaldan Gıda... | 02 | |||||
| 03  Söyleşi: Diyanet İşleri B... | 04  Psikoloji Seminerleri: Ok... Seminer: Amber ve Entomol... | 05  Psikoloji Seminerleri: Ol... Kongre: The Current Issue... | 06  Sempozyum: Türkiye-Azerba... Psikoloji Seminerleri: Mü... Kongre: The Current Issue... ÇEVMER Perşembe Seminerle... | 07   Psikoloji Seminerleri: B... Online Seminer: Özel Yete... | 08 | 09 | 
| 10 | 11 | 12  Eğitim: Afet Bilinci Fark... | 13 | 14 | 15 | 16 | 
| 17  Panel: Covid-19 Sürecinde... | 18  Sempozyum: Bitkilerin Büy... | 19  EGE ÜNİVERSİTESİ 41. KÜLT... | 20  EGE ÜNİVERSİTESİ 41. KÜLT... Sempozyum: I. Uluslararas... | 21  EGE ÜNİVERSİTESİ 41. KÜLT... Söyleşi: Turizmde Bir Baş... Sempozyum: I. Uluslararas... Söyleşi: Egeden Amerikaya... Söyleşi: İyi Hekimlik ve ... Ebelik ve Hemşirelik Haft... | 22  Panel: 22 Mayıs Biyoçeşit... Eğitim: Astronomi Eğitim ... | 23 | 
| 24  Söyleşi: Yurt Dışında Oku... Söyleşi: Tıbbi Farmakoloj... | 25  Online Kurs: In Vitro Tek... | 26  Söyleşi: Başarılı Akademi... Seminer: Engellilik ve Fi... Seminer: Toward a Thinkin... Online Kurs: In Vitro Tek... | 27  International Online Ege ... ÇEVMER Perşembe Seminerle... Astım Hastalığı Tedavisi... Şansınız Kariyerinizi Nas... İsveç\\\'te Acil Tıp Uzma... Online Kurs: In Vitro Tek... | 28  Çocuk Cerrahisinde Kariye... Online Kurs: In Vitro Tek... | 29 | 30 | 
| 31 |