ETKİNLİK TAKVİMİ
| Pt | Sa | Ça | Pe | Cu | Ct | Pz | 
|---|---|---|---|---|---|---|
| 01  Söyleşi: Siyaset Sosyoloj... | 02  TABİAT TARİHİ UAM... | 03  Seminer: Determination of... Seminer: Balığı Balığı - ... Covid 19 Pandemisi Süreci... | 04  Panel ve Sergi: Dünya Çev... | 05  Sempozyum: 3rd Internatio... Sempozyum: Local Event on... | 06 | |
| 07  Parmaklar Konuşsun Eller ... Toplantı: International P... Söyleşi: Pandemi Dönemind... | 08 | 09  Toplantı: International P... | 10  ÇEVMER Perşembe Seminerle... Sempozyum: International ... Eğitim: Sindirim Sistemi ... Tiroid Hastaları ve Tedav... | 11  Özel Eğitim ve Felsefe Eğ... | 12 | 13 | 
| 14  Bir Organ Nakli Yolculuğu... | 15  Uygulamalı Radyofarmasi K... | 16  Uygulamalı Radyofarmasi K... | 17  ÇEVMER Perşembe Seminerle... Uygulamalı Radyofarmasi K... Akne\'de Bilinmesi Gereke... International Design and ... Meme Muayenesi ve Önemi ... | 18  Uygulamalı Radyofarmasi K... International Design and ... | 19  3. Uluslararası Gıda, Tar... Serbest Dalış ve Zıpkınla... | 20  3. Uluslararası Gıda, Tar... Serbest Dalış ve Zıpkınla... Çocuklar için Astronomi E... | 
| 21  Nükleer Bilimler ve Radya... Özel Eğitim ve Yapay Zekâ... | 22  Nükleer Bilimler ve Radya... | 23  Nükleer Bilimler ve Radya... Tıp Yayıncılığı - Uzaktan... | 24  Öğretmenlikten İl Müdürlü... Eğitim: Nadir Hastalıklar... Sporcularda Omuz Yaralanm... Aile Planlaması ve Önemi... | 25  Kimyasal Proseslerde Döng... 1. International Symposiu... | 26  1. International Symposiu... | 27 | 
| 28  Sağlık Çalışanlarına Yöne... 3. Ege Geometri Günü (28 ... | 29  Polenlerin Büyüleyici Gör... | 30  Polenlerin Büyüleyici Gör... |